Un grup de  bucureșteni au fost mesagerii  lui Moș Crăciun pentru copiii din două case de tip familial din Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență  Socială și  Protecția  Copilului, aceștia primind în dar dulciuri, fructe,  îmbrăcăminte, încălțăminte și jocuri  educative.

Astfel, sâmbătă, 15 decembrie 2018, cei 20 de copii aflați în plasament în casele de tip familial Casa Albastră și Casa Dunării au fost bucuroși de oaspeți, mai ales că aceștia au fost trimiși de Moș Crăciun. Darurile au fost personalizate, și, spre bucuria tuturor, hainele și încălțămintea alese special pentru fiecare s-au potrivit perfect. Pe lângă cadourile pentru copii, la Casa Albastră mesagerii lui Moș Crăciun au adus și o mașină de spălat.

“Suntem mai mulți prieteni din București, care, fără a avea până acum vreo legătură cu orașul Giurgiu, am dorit să fim  mesagerii lui Moș Crăciun pentru cei 20 de copii din aceste case de tip familial. Ne-am gândit că Giurgiu  nu este un oraș în care  sunt atât de mulți sponsori ca în București și de aceea am hotărât, cu mult drag,  să le facem  noi acestor copii o bucurie.

Am fost  la rândul nostru bucuroși  că le-au plăcut   darurile primite, că ne-au cântat colinde și astfel,  datorită acestor copii minunați, orașul Giurgiu  a devenit, de astăzi, orașul nostru de suflet”, a declarat Adrian Gheorghiță, unul dintre bucureștenii implicați în această acțiune caritabilă.

Articolul precedentAvertisment ANSVSA: Carnea de porc din zonele afectate de pesta porcină africană nu poate fi transportată în statele membre UE
Articolul următorAutocare controlate în Vama Giurgiu. Ce au confiscat oamenii legii