Administrația Canalelor Navigabile S.A. Constanța are un nou șef, după ce unul din administratorii numiți în iulie 2019 și-a dat demisia. Noul venit are o experiență îndelungată în domeniul fluvial, fiind director la APDF Giurgiu de mai bine de un deceniu. 

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța (CN ACN) a luat act în ședința de pe 30 octombrie 2019 de demisia din Consiliul de Administrație (CA) a lui Florin Cristian Șincan, înregistrată pe 17 octombrie și care va intra în vigoare pe 17 noiembrie.

În aceeași ședință, AGA l-a numit în funcția vacantă de administrator al ACN pe Dănuț Gabriel Ofițeru, cu un mandat până pe 11 iulie 2023. Acesta va avea o indemnizație lunară brută de 12.212 lei.

Ofițeru, avere de invidiat

Dănuț Gabriel Ofițeru este director general adjunct al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu (CN APDF) de circa 12 ani.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, din iunie 2019, Ofițeru este proprietarul a patru terenuri cu o suprafață totală de aproape 7.000 de metri pătrați, în Seaca (Teleorman) și Frătești (Giurgiu).

Noul administrator surpriză de la ACN mai are un apartament în București și două case, în Seaca și Frătești, precum și aproape 230.000 de lei în bănci și fonduri de pensii private. Ofițeru și-a împrumutat propria firmă, Danoti SRL, cu 56.401 lei și a raportat venituri nete încasate de la CN APDF de 91.018 lei. Tot la CN APDF Giurgiu lucrează și soția sa, Florica Otilia, care a declarant venituri de la companie de 40.953 lei. Dănuț Gabriel Ofițeru a mai încasat și de la RA AFDJ indemnizații de 33.775 lei.

Articolul precedentTehnica pentru partide de amor de invidiat, dezvăluită de un medic ginecolog
Articolul următorFetiță de 13 ani, moartă după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni