Imagini în care doi elevi de la un liceu din Giurgiu agresează un alt coleg au apărut recent pe rețele de socializare. În urma apariției acestuia, polițiștii din Giurgiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de lovirea sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieșit faptul că un elev, de 17 ani, ar fi fost agresat într-o sală de curs, de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o rețea de socializare.

Persoanele implicate în conflict au fost identificate de către polițiști, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Incidentul s-a petrecut anul trecut

Referitor la evenimentul neplăcut apărut în mediul online zilele trecute, în care apar trei foști elevi din clasa IX-a de la Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu informează că acesta s-a petrecut în anul școlar trecut. Nu au fost depuse, la vremea aceea, plângeri în acest sens, nici la directorul unității de învățământ și nici dirigintelui clasei în care erau înmatriculați elevii, nu i-a fost semnalat. Tinerii din filmare nu mai sunt elevii colegiului, ei fiind declarați repetenți la finalul anului școlar trecut. Directorul unității de învățământ a făcut plângere la poliție în această dimineață.

Articolul precedentGiurgiu, lovit din nou de pesta porcină africană
Articolul următorLet’s Do It, România a ajuns la Giurgiu: zeci de jandarmi au strâns deșeurile!