Doi minori din Giurgiu sunt cercetaţi penal după ce au condus fără permis şi au lovit un alt autoturism.

Doi minori din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu în vârstă de 14 şi respectiv 16 ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi conducând o maşină fără să aibă permis de conducere, unul dintre ei fiind şi autorul unui accident, se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Giurgiu.

„Un minor în vârstă de 14 ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, a condus un autoturism în localitate, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat un autoturism care era staţionat, rezultând pagube materiale. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că şi un alt minor din localitate în vârstă de 16 ani condusese acelaşi autoturism fără permis după care l-a încredinţat celui de 14 ani”, se arată în comunicatul de presă.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări faţă de minorul în vârstă de 14 ani pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cel în vârstă de 16 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentAccident rutier pe DJ 504. Biciclist lovit de un autoturism
Articolul următorDosare penale pentru extinderea epidemiei de pestă porcină în Mihai Bravu și Comana