Polițiștii efectuează cercetări față de doi tineri din comuna Toporu, județul Giurgiu, într-un dosar privind conducerea unui autovehicul fără permis încredințarea vehiculului unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 23.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, un tânăr de 19 ani, din comuna Toporu, județul Giurgiu, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat cu bună știință tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de un alt tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate, deși știa că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea cu bună știință a unui vehicul spre a fi condus de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Articolul precedent”Atenție la tren!” Razii de amploare la trecerile la nivel cu calea ferată
Articolul următorAbsolvenții giurgiuveni, așteptați astăzi la Bursa locurilor de muncă