Doi giurgiuveni sunt cercetați de polițiști după ce au amplasat cortul de ceremonii pe drumul public, respectiv au blocat partea carosabilă, pentru a sărbători diferite evenimente.

Sâmbătă, 15 iunie, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană a montat un cort pe o strada Principală din Comuna Găiseni, județul Giurgiu.

Cu ocazia intervenției, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, au constatat că pe Drumul Județean 401 A (strada Principală) din comuna Găiseni, era montat un cort de ceremonii, cu o lungime de aproximativ 32 de metri și lățimea de circa 5 metri, care ocupa un sens de mers al drumului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din localitate, a amplasat cortul pentru a sărbători un eveniment, respectiv nunta, nerealizând pericolul la care se expun atât el cât și invitații săi..

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice

Tot la data de 15 iunie 2019,  în jurul orei 18.30, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu s-au sesizat că pe o stradă din municipiul Giurgiu, partea carosabilă era blocată cu ocazia desfășurării unui eveniment privat.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 32 ani, din municipiul Giurgiu, în calitate de organizator a logodnei fiicei sale, împreună cu mai multe persoane invitate la respectiva petrecere au blocat partea carosabilă, efectuând dansuri și determinând participanții la trafic care circulau pe stradă  să ocolească pe căile de acces adiacente,  creând astfel un pericol pentru  siguranța traficului rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de așezare de obstacole care pun  în pericol siguranța circulației pe drumul public.

Articolul precedentPe 20 iunie, trecerea podului de la Giurgiu este gratuită
Articolul următorAlertă într-un bloc din Giurgiu. 12 persoane evacuate din cauza unui incendiu, trei au ajuns la spital