Doi bărbați din Găujani și Pietroșani sunt cercetați de polițiști după ce au sustras dintr-o remorcă mai mulți porci sacrificați de inspectorii DSVSA Giurgiu, în urma constatării epidemiei de pestă porcină africană în localitatea Pietrișu.

Potrivit IPJ Giurgiu, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care se observă faptul că pe raza localității Pietrișu, comuna Găujani, județul Giurgiu, două persoane sustrag dintr-o remorcă în care erau depozitate de către lucrătorii DSVA Giurgiu mai multe suine, care au fost ridicate în urma focarului de pestă porcină africană constatat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Giurgiu s-au sesizat din oficiu.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele în cauză ca fiind un bărbat de 46 de ani, din comuna Pietroșani, județul Teleorman și un bărbat de 45 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și răspândirea bolilor la animale sau plante.

Articolul precedentUn autoturism a derapat și s-a răsturnat pe A1. Șoferul a fost grav rănit
Articolul următorGiurgiuvenii îşi mai pot declara veniturile realizate în ţară sau în străinătate până la finalul lunii