Polițiștii cercetează două femei, după ce acestea au sustras dintr-un depozit situat în zona adiacentă autostrăzii București – Pitești mai multe accesorii de telefoane mobile, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.957 lei.

La data de 14 februarie, ora 15.00, polițiștii Postului de Poliție Bolintin Deal au fost sesizați prin plângere în forma scrisă de către o societate comercială, cu sediul în comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în cursul lunii ianuarie 2019 persoane necunoscute au sustras dintr-un depozit situat în zona adiacentă autostrăzii București – Pitești mai multe accesorii de telefoane mobile.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificările efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă și anume faptul că în cursul lunii ianuarie 2019 persoane necunoscute au sustras accesorii de telefonie mobilă, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 3.957 lei.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind o femeie de 40 de ani, din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița și o femeie de 33 de ani, din aceeași comună, constatându-se faptul că în data de 31.01.2019, în jurul orei 15.30,  cele două persoane, în timp ce se aflau în interiorul depozitului, au desfăcut o cutie din carton din care au sustras mai multe accesorii de telefonie mobilă.

Polițiștii au efectuat verificări atât la societatea prejudiciată cât și pe raza localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, ocazie cu care s-a constatat că cele două persoane identificate au înstrăinat bunurile respective către diverse persoane contra unor sume de bani, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Cercetările continuă față de cele două femei  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a fi dispuse măsurile legale în conformitate cu dispozițiile procurorului de caz.

Articolul precedentInformare privind restricțiile de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Bulgariei
Articolul următorAlertă privind Smecta! Pericol pentru copii mici și femei însărcinate