În urma activităților specifice de căutare desfășurate de polițiștii giurgiuveni, 2 persoane, o tânără de 15 ani și un bărbat de 49 de ani, au fost depistați pe raza comunei Prundu și municipiului Giurgiu, fără a fi victimele vrunei infracțiuni.

La data de 8 februarie, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o femeie din comuna Daia, județul Giurgiu, cu  privire la faptul că un bărbat de 49 de ani, concubinul acesteia, a plecat de la domiciliu în urmă cu o săptămână și nu s-a mai întors.

La data de 21 februarie, în urma investigațiilor efectuate polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana dispărută pe raza municipiului Giurgiu, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

În ziua de 21 februarie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un reprezentant al unei case de tip familial din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o tânără de 15 ani a plecat de la școală și nu a mai revenit în centrul de plasament.

În urma activităților specifice de căutare, tânăra în cauză, a fost depistată în aceeași zi de către polițiștii giurgiuveni, pe raza comunei Prundu, județul Giurgiu, fără a fi victima vreunei infracțiuni.