Are 86 de ani, este cea mai vârstnică șoferiță din Giurgiu și conduce o mașină …șic! E vorba de un Fiat 850 fabricat în 1967. Fost inginer proiectant, Elena Livia Ionescu șofează și astăzi foarte bine și nu a avut niciodată vreun accident. 

Deşi se apropie de 90 de ani, continuă să conducă în fiecare zi. Elena Livia Ionescu se încumetă să iasă în traficul nebun din Giurgiu. Venerabila spune că are peste 50 de ani de experienţă la volan şi o vedere perfectă.

S-a urcat la volan în 1967, fiind printre primele femei din țară care și-a luat carnetul de șofer. Era inginer la Breaza și a învățat să meargă cu mașina de la șoferul directorului. Pe atunci, primise un Fiat 850, pe care îl are și acum, și s-a ambiționat să îl conducă. De atunci, nu a avut niciun accident în trafic iar singura amendă a luat-o recent, pentru o parcare neregulamentară.

Și acum se urcă zilnic la volan, pentru că, spune ea, îi este mai ușor să meargă cu mașina decât pe jos. Și este foarte încântată pentru că ceilalți șoferi sunt foarte atenți la ea, având în vedere apreciabila vârstă dar și pentru că îi place să respecte regulile de circulație și să meargă cu mare atenție. Se urcă zilnic la volan, iar reflexele îi sunt intacte, spune cea mai vârstnică șoferiță din Giurgiu.

Așa că, dacă o întâlniți în trafic, nu ezitați să o admirați și respectați pe cea mai vârstnică șoferiță din Giurgiu.

Articolul precedentAtenție, fermieri! APIA anunță verificări!
Articolul următorTragedie în Giurgiu, un bărbat a căzut de la etaj