Un bărbat de 37 ani din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu a fost arestat preventiv, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate.

La data de 22 august a.c., ora 14.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 de Poliție Mihăilești au fost sesizați de către o unitate spitalicească din municipiul București, cu privire la faptul că, o femeie de 39 de ani din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, care a fost agresată fizic, s-a prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, și-ar fi agresat concubina și ar fi lipsit-o de libertate, în localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate.

La data de 2 septembrie a.c., Judecătoria Bolintin Vale a emis mandatul de arestare preventivă în lipsă, având în vedere faptul că bărbatul în cauză s-a sustras cercetărilor, ulterior acesta fiind depistat în comuna Grădinari, județul Giurgiu și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

La data de 3 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, fiind confirmat mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentFestivalul ”Dunărea la Giurgiu”
Articolul următor32,9% promovabilitatea la Bacalaureatul de toamnă după contestații