O locuinţă, anexele acesteia, lemne de foc, aparatură electrocasnică şi o motocicletă au ars în noaptea de joi spre vineri în localitatea Pădureni, judeţul Giurgiu, din cauza unui incendiu izbucnit de la un scurtcircuit.

„În noaptea de joi spre vineri, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Pădureni. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la mai multe anexe din gospodărie, pe o suprafaţă de aproximativ trei sute de metri pătraţi, proprietarii locuinţei se autoevacuaseră şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă pagubele au fost însemnate’, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ISU Giurgiu.

Faţada casei, anexele locuinţei, aproximativ cinci metri cubi de lemne de foc şi cherestea, electrocasnice, unelte şi utilaje folosite în gospodărie şi o motocicletă au ars în urma incendiului.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentGiurgiu. Un proiectil exploziv, calibru 76 de milimetri, găsit în timpul unor lucrări agricole pe un teren din localitatea Stoeneşti
Articolul următorGiurgiu. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina pe DN5, la Adunaţii Copăceni