IPJ Giurgiu a anunţat că în dosarul conflictului de la Ogrezeni au fost operate patru reţineri. 
 
Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, la ora 03.30. Imediat, Poliția Orașului Mihăilești a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un restaurant din localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu are loc un conflict între mai multe persoane.
 
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 17 si 44 de ani, din municipiul București, județele Giurgiu și Dâmbovița ar fi avut un conflict spontan, în urma căruia a rezultat rănirea a 3 bărbați care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Doua dintre victime au rămas internate iar una a necesitat o intervenţie chirurgicală.
 
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Bolintin-Vale, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 44 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de încăierare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentO piesă de artilerie, descoperită pe o plajă din România! Garda de Coastă și ISU Tulcea au intrat pe fir: de unde ar putea să provină bucata de rachetă
Articolul următorAmbulanţă implicată într-un accident rutier, la Ghimpaţi. Două persoane au fost transportate la spital