Polițiștii giurgiuveni au acționat, ieri, pe principalele artere rutiere din județ, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, precum și a celor care depășesc regimul legal de viteză.

În urma activităților desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 182 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 60.909 lei. De asemenea, au reținut 19 permise de conducere pentru depășirea limitei de viteză și au retras 4 certificate de înmatriculare  pentru ITP expirat.

Totodată, în perioada de referință, polițiștii au legitimat 250 de persoane, au verificat 220 autovehicule și au efectuat 152 de testări cu aparatul etilotest și 1 cu aparatul drugtest.

Pe parcursul desfășurării activităților a fost constatată flagrant delict o infracțiune la regimul rutier :

La data de 4 februarie a.c., ora 23.15, polițiștii giurgiuveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Cosoba, județul Giurgiu, au oprit pentru control un autoturism, condus de către un tânăr, de 18 de ani, din acceași localitate.

În urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPompierii de la ISU Giurgiu, în sprijinul colegilor de la Constanţa, judeţ aflat sub cod portocaliu de zăpadă şi viscol
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Ediție explozivă – Liviu Dragnea dezvăluie ce i-a spus șeful OMV decorat de Putin