Prima gală Dynamite Fighting Show va avea loc la Sala Polivalentă pe 5 iulie, de la ora 20.00. Surpriza va fi giurgiuveanul Cătălin Mocanu, care îl va întâlni pe Eldar Ismailov, ambii campioni europeni. Este un meci de  karate kyokushin, așteptat cu mare interes de iubitorii acestui sport.

De pe fight cardul galei cu meciuri pe reguli K-1 nu vor lipsi alți sportivi de top din toate artele marțiale.

Dynamite Fighting Show își propune să readucă în atenția publicului confruntările istorice, care au fost un adevărat fenomen în ultimul deceniu, și totodată să ofere un show incendiar la fiecare gală.

Este cea de-a treia întâlnire directă dintre Moroșanu și Kemayo, iar până în prezent scorul este egal, astfel că meciul de pe 5 iulie va stabili „regele ringului”. Dacă românul are 44 de victorii, dintre care 26 prin KO, în schimb, luptătorul francez se poate lăuda că are în palmares 70 de victorii, dintre care 48 înainte de limită.

Până la confruntarea serii dintre Moroșanu și Kemayo, fanii prezenți la Sala Polivalentă, se pot delecta cu dueluri spectaculoase în care vor lupta sportivi precum Sebastian Ciobanu, Cristian Ristea, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev, Cosmin Ionescu și mulţi alții.

 

Articolul precedentPoliţist giurgiuvean, medaliat la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin
Articolul următorOperațiune a mascaților pe DN 5 Giurgiu-București