Trei minori care au furat mai multe bunuri din interiorul unei case de vacanță au fost identificați de polițiștii giurgiuveni. 

Trei minori din comuna Gostinari sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni după ce au pătruns într-o casă de vacanță, situată în comuna Gostinari, județul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei.

Pe 8 octombrie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din municipiul București, cu privire la faptul că în perioada 29.09 – 08.10.2019 persoane necunoscute au pătruns în locuința de vacanță pe care o deține în comuna Gostinari, județul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatatând că în perioada 29.09 – 08.10.2019, persoane necunoscute au pătruns în locuință, de unde au sustras mai multe bunuri (o motocositoare, o bormașină, un flex, o drujba, o rindea şi un fierăstrău), cauzând un  prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

În urma activităților investigative şi a informațiilor obținute, polițiștii au identificat persoanele în cauză, ca fiind trei minori cu vârstele de 13, respectiv 14 ani, toți din comuna Gostinari, județul Giurgiu.

Bunurile în cauză au fost recuperate şi predate proprietarului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Articolul precedentDoi tineri afgani care intenționau să intre ilegal în țară, depistați la Giurgiu
Articolul următorCăruțaș accidentat mortal de un autoturism, pe DN 6, la Stâlpu