În aceste momente, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu pe strada Mereni din municipiul Giurgiu. Sunt afectate două locuințe. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Nu sunt persoane rănite.

La fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu instalație pentru hidroperforare și o cisternă.

În sprijin se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei.

Update, ora 21.24

În urma incendiului, au fost afectate trei gospodării.

La prima, au ars acoperișul casei pe circa 80 mp, acoperișul anexelor gospodărești, electronice și electrocasnice, lemne de foc și alte bunuri depozitate în bucătărie și baie. La a doua, au ars acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 90 mp, o anexă și s-au deteriorat tavanele camerelor. La a treia locuinţă, a ars acoperişul unor anexe pe o suprafață de aproximativ 20 mp și un gard din lemn.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentSe prelungesc înscrierile pentru Bacalaureat şi Evaluare Naţională pentru absolvenţii de clasa a VIII-a
Articolul următorMafia gunoaielor primește o lovitură de grație în instanță: judecătorii confirmă ancheta Realitatea Plus. Declarații halucinante ale avocatului Romprest