Data de 6 ianuarie a fost cu ghinion pentru un băiețel de 2 ani din Giurgiu. A venit însoțit într-un loc de joacă de pe strada Tineretului, din Giurgiu.  Însă, ceea ce s-a dorit a fi un moment de relaxare, s-a transformat într-un incident grav.

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată în jurul orei 12:55, prin SNUAU 112, de către o femeie din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că un copil s-a lovit de leagăn și este inconștient.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, care au constatat faptul că, la un spațiu de joacă de pe strada Tineretului, un copil, în vârstă de 2 ani, s-ar fi lovit de colțul leagănului, în zona pieptului, sub umăr.

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Giurgiu, Rodica Cărăbaș, copilul a fost transportat la un spital din București, fiind inconștient și cu convulsii. 

Mama minorului a declarat faptul că nu dorește sa depună plângere sub aspectul săvârșirii vreunei fapte de natură penală, întrucât copilul său nu a fost agresat fizic și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa: Realitatea de Giurgiu