După ce l-a demis pe Gigi Mulțescu, Astra este în continuare în căutarea unui antrenor, iar giurgivenii îl vor pe Costel Enache, 45 de ani, tehicianul celor de la FC Botoșani.

FC Botoșani și-a găsit antrenor, iar Costel Enache are drum liber spre Astra. Vezi AICI cine va pregăti formația moldavă.

Contactat de GSP.RO, Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a declarat că este de acord să-l lase pe Costel Enache să plece la Astra, mai ales că și-ar dori o schimbare la echipă.

„Acest subiect îl voi discuta mâine de la ora 10 cu domnul Costel. În principiu, nu voi fi împotrivă. El are o ofertă de acolo, iar la noi lucrurile par din ce în ce mai greu de rezolvat. Dacă găsesc un antrenor până mâine, va pleca. Dacă nu, mai rămâne până îmi găsesc un antrenor.

Situația de la echipa noastră este dificilă. În mod normal, sunt de acord cu ideea că echipa nu mai are vlagă cu actuala conducere. Ceva trebuie pus în alt context. Nu-l mai văd pe Costel cu același entuziasm de a construi mai departe, de a scoate echipa din groapa în care ne aflăm. O schimbare ar fi benefică pentru mine, iar Costel are șansa de a merge în altă parte. Ar însemna că s-au aliniat astrele”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.RO.

Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, ar vrea să-l aducă pe Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoșani. Enache, 45 de ani, a spus că nu ar refuza oferta Astrei, dar va negocia doar dacă moldovenii îi dau voie.

„Discuţii au fost. Am ţinut legătura cu Dani Coman (n.r. președintele Astrei), dar e o relaţie de prietenie. Deocamdată am un contract, iar FC Botoşani e un club care mi-a întins mâna şi mi-a dat o şansă în Liga 1. Contractul înseamnă foarte mult pentru mine. Ar fi important să-l duc până la capăt. Dacă am acceptul conducerii de la FC Botoșani, pot să discut. Dar acum nu se pune problema”, a declarat Costel Enache, la TV Digi Sport.

Costel Enache, 45 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Ceahlăul, CSMS Iași, Dunărea Călărași, România U19 și FC Botoșani. În acest moment, Astra este pe locul 6, cu 20 de puncte, în timp ce FC Botoșani este pe 12, cu 16 puncte.

Articolul precedentAccident rutier pe șoseaua București. Femeie lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următorVin ninsorile! Pregătiri de deszăpezire pe drumurile naționale din județul Giurgiu