Jandarmeria Giurgiu spune „NU” violenţei, după conflictele fără precedent între protestatarii veniţi, seara trecută, în Piaţa Victoriei din Capitală şi forţele de ordine.

Într-un mesaj postat pe facebook, reprezentanţii instituţiei se delimitează de acţiunile violente. „Pentru noi, fiecare zi începe cu același gând: acela de a merge la serviciu, de a ne face treaba cât mai bine și de a ajunge, în siguranță, la familiile noastre. De fiecare dată punem preț pe dialog și încercăm să gestionăm toate situațiile prin comunicare, însă nu mereu reușim acest lucru. Așa s-a întâmplat și aseară la protestul din București și, chiar dacă noi, jandarmii giurgiuveni, nu am fost acolo am urmărit cu sufletul la gură momentul în care colega noastră a fost bătută cu bestialitate de acele persoane. Suntem alături de familia sa și ne rugăm ca starea ei de sănătate să se amelioreze …”.
În urma manifestaţiei de vineri seară, 450 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 33 de jandarmi. Au fost deschise nouă dosare penale, cel mai important vizând intervenţia oamenilor legii.

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru medicamente prea scumpe
Articolul următorJandarmi, polițiști și polițiști de frontieră, acțiune în Vama Giurgiu