Jandarmii giurgiuveni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în orașul Bolintin Vale, unde, începând de astăzi, se desfășoară Târgul anual de Sfântul Dumitru.

În perioada 24 – 27 octombrie a.c, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii vor fi prezenți în apropierea oborului orășenesc și în zona limitrofă acestuia: str. Republicii – str. Palanca.

Pe lângă măsurile de ordine publică aplicate astfel încât cetățenii să petreacă timpul liber în siguranță, reprezentanții Jandarmeriei și ai Poliției vor organiza acțiuni de prevenire și vor împărți pliante cu date de contact pentru semnalarea oricăror situații ce pot afecta siguranța cetățenilor.

Acțiunile de informare vor viza prevenirea faptelor antisociale pe timpul manifestărilor publice, a infracțiunilor săvârșite cu violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la acest târg, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

 

Articolul precedentCine poate beneficia de servicii medicale gratuite. Lista a fost extinsă
Articolul următorCaravana SMURD „Fii pregătit” ajunge în Giurgiu!