Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu asigură măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cinci centre de examinare din județul Giurgiu.

În intervalul 25 – 28 iunie, jandarmii giurgiuveni sunt prezenți la Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan”, Liceul Tehnologic “Ion Barbu”, Liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihăileşti și Liceul Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale.

Începând de astăzi și până pe 4 iulie, jandarmii asigură paza și protecția permanentă la centrul de evaluare de la școala gimnazială nr. 10 din municipiul Giurgiu.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Articolul precedentPeste 1400 de elevi din județul Giurgiu încep examenul de Bac
Articolul următorMarfă contrafăcută, confiscată la Vama Giurgiu