Lidl România recheamă preventiv produsul „Belbake Fulgi nucă cocos, 200 g“, cu termenul de valabilitate 21.11.2019 și lotul 34188, potrivit unui anunţ făcut de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

“S-a constatat că produsul afectat conține conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă. Din cauza posibilelor reacții alergice la ingerare, clienții cu alergie la sulfiți ar trebui să țină cont, neapărat, de retragere și să nu consume în niciun caz produsul. Având în vedere posibilele reacții alergice în urmă consumului, clienții alergici la sulfiți trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la sulfiți, produsul este apt pentru consum”, susțin reprezentanții Lidl România.

Lidl România susține că, în momentul în care a aflat pe această situație, a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Această retragere vizează exclusiv produsul «Belbake Fulgi nucă cocoş, 200 g», cu termenul de valabilitate 21.11.2019 şi lotul 34188. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare”, au mai precizat reprezentanții Lidl România.

 

Articolul precedentTânăr prins la volan sub influența drogurilor
Articolul următorO autoutilitară a ars în totalitate pe Autostrada A1