Avalanşă de locuri de muncă în străinătate în domeniul agriculturii. Olanda caută, printre giurgiuveni, culegători de ardei. Experienţa constituie un avantaj. Ora este plătită cu aproximativ 9 euro, iar câştigurile se încasează săptămânal.

25 de locuri de muncă, la cules de ardei în Olanda, sunt puse la dispoziţia persoanelor care îşi doresc să muncească în străinătate, prin intermediul serviciului EURES. Se cere engleză, nivel conversaţional, iar experienţa în agricultură poate reprezenta un avantaj.

Persoanele cu vârsta peste 22 de ani vor fi plătite cu 9,69 de euro pe oră. Salariul se acordă săptămânal, la un program de lucru de 38-45 de ore pe săptămână.

Angajatorul oferă cazare contra sumei de 81 de euro pe săptămână. Contractul de muncă este temporar, cu posibilitate de prelungire.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 30 decembrie. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Giurgiu pentru detalii legate de modalitatea în care poate fi obţinut un astfel de loc de muncă.

 

Articolul precedentPreședintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, nominalizat la Ministerul Economiei
Articolul următorMare atenție!Toți șoferii giurgiuveni sunt vizați, amenzi uriașe