Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că primarii liberali din țară nu votează pentru banii din programul „Anghel Saligny”, ci cu cel care i-a ajutat până acum, în plină pandemie. Invitat în emisiunea „Legile Puterii”, Orban spune că doar cei de pe lângă premierul Cîțu văd primari care votează doar pentru bani.

„Primarii PNL nu își acordă votul față de niște promisiuni de bani. Ei știu cine a fost alături de ei, cine i-a sprijinit în pandemie, pentru asistență socială, pentru finalizarea unor investiții. Banii au fost alocați cu cap. Sunt unii în jurul lui Cîțu că primarii care vin la vot vor pune ștampila pe Cîțu că el a dat drumul la Angehl Saligny. Primarii PNL nu votează pentru bani. Ei sunt în lumea reală, ei trăiesc la firul ierbii.

Dacă implementează PSD Anghel Saligny, vor da proiectele către primarii PSD. USR-PLUS nu au fost împotrivă, ei doar voiau unele modificări. Standarde de cost, urmărirea banilor, proceduri transparente.

Nu am mai întîlnit așa val de ură la adresa unui premier. Cred că o asemenea revărsare de nemulțumire nu a mai fost de la delcanșarea demiterii lui Traian Băsescu. Sufăr profund pentru munca mea și a zecilor de mii de liberali care au muncit la construirea încrederii în PNL. La nivelul UE, românii sunt cei mai credincioși oameni. Nu am pretenția că inventez liberalismul, PNL este cel mai vechi partid în UE. Politica liberală a fost mereu de modernizare, dezvoltare, care a sprijinit interesul național. PNL a avut vocația îndpelinirii marilor proiecte. Noi treubuie să spijinim capitalul românesc, nu neapărat prin discriminare. Ne dezvoltăm prin investiții străine.  Noi nu mai producem fier beton, nu producem bitum, Avem proeicte de investiții și nu avem bitum. Nici pesticide nu mai producem”, a declarat Orban.

CITEȘTE ȘI: Replica lui Ludovic Orban: „Actuala competiție a întunecat mințile multora. Nu e suficient să ai claxon la mașină,trebuie să ai și motor și direcție”

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPrima reacție a lui Orban după demisiile miniștrilor USR PLUS. Decizia care a dinamitat Coaliția – unde a greșit Cîțu
Articolul următorLudovic Orban: Sunt categoric împotriva înțelegerii cu PSD, pe față, pe spate! Nu poți pune alături două partide antinomice, e o solutie catastrofală!