Chindia Târgoviște și FCSB vor disputa ultimul meci al etapei pe stadionul Astrei Giurgiu, unde a izbucnit un focar de coronavirus.

Chindia Târgoviște va trebui să dispute meciurile de pe teren propriu la Giurgiu.

Directorul sportiv al Astrei Giurgiu, Bogdan Mara, a declarat, pentru Fanatik, că DSP Giurgiu a dezinfectat vestiarele și diverse alte spații de pe stadionul ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu: ,,Da, s-au dezinfectat vestiarele și spațiile comune, dar ideea este că nu au fost jucătorii la Giurgiu! Echipa noastră se antrenează la Ploiești și a venit la Giurgiu doar pentru meciul cu Poli Iași și a trecut o săptămână de atunci. Și la Ploiești au venit de la DSP, au dezinfectat. Repet, la Giurgiu echipa nu a fost deloc!”, a declarat directorul sportiv..

Bogdan Mara a explicat că jucătorii sau oficialii Astrei nu au mai fost la Giurgiu de la meciul cu Poli Iași, de pe 24 octombrie, câștigat cu 4-0, deoarece echipa se antrenează doar la Ploiești și vine acolo doar în ziua meciului. Astfel, directorul sportiv al giurgiuvenilor consideră că nu există niciun risc pentru cele două formații, deoarece focarul de coronavirus nu a pornit de la Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Giurgiu