Mai mulți giurgiuveni s-au mobilizat și au răspuns apelurilor disperate ale famiilor și prietenilor celor doi tineri răniți în accidentul rutier de la Comasca. 

Ana Maria Cosmina Măgureanu și Cristin Bichiroaia sunt internați în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din București și au nevoie, urgent, de sânge.

Sensibilizați de drama celor două familii, pompieri din cadrul ISU Giurgiu dar și alți giurgiuveni au donat sânge pentru cei doi tineri. 

Criza de sânge estge însă mare la nivel județean, mai ales în contextul pandemiei, astfel că la Prefectura Giurgiu a avut loc o ședință la care au participat prefectul Aneta Matei, președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu, administratorul public al municipiului Ionel Muscalu și preotul paroh Georgian Tudor, în scopul demarării unei de campanii de conștientizare a nevoii de sânge pentru Centrul de transfuzii din municipiu.

Cetățenii care vor să doneze sânge sunt rugați să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine din incinta Policlinicii, iar pentru detalii și eventuale programări sunt rugați să apeleze numărul de telefon: 0346 401 105.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu