Danemarca are nevoie de lucrători în fermă. Se lucrează în producţia agricolă, la cultivarea şi însămânţarea diferitelor produse. Salariul poate ajunge până la 3.000 de euro pe lună. Contractul poate fi pe perioadă determinată, din primăvară, până în toamnă, sau permanent.

O nouă ofertă de lucru prin serviciul EURES, care poate fi accesat de giurgiuveni. Danemarca are nevoie de lucrători în fermă, care să lucreze în producţia agricolă. Cei interesaţi trebuie să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani. Se cere persmis de conducere categoria B, iar cei care au categoriile C şi E, dar şi licenţă de stivuitorist sunt avantajaţi.

Salariul este între 1.500 şi 3.000 de euro, în funcţie de abilităţi. Compania oferă oportunităţi de dezvoltare în ambalarea şi producţia agricolă. Contractul poate fi temporar, din primăvară, până în toamnă, sau permanent, în funcţie de cum se stabileşte de comun acord.

Persoanele interesate pot solicita mai multe informaţii din partea consilierului EURES din cadrul AJOFM Giurgiu, cu privire la paşii care trebuie urmaţi în obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Articolul precedentTrafic restricționat în centrul municipiului Giurgiu. De ce, aflați aici!
Articolul următorCirculație întreruptă pe Podul Giurgiu-Ruse, timp de o oră