Consiliul Municipal Giurgiu a aprobat, ieri, la inițitiativa primarului Adrian Anghelescu, încheierea unui acord de cooperare între Municipiul Giurgiu și Asociația Mai Mult Verde.
În urma semnării acordului, va fi implementat proiectul „Pădurea urbană”, care presupune ca în toamna acestui an să fie organizată o acțiune de împădurire cu 50.000 de puieți, în zona Canalului Cama, pe o suprafață de 10 ha.
De asemenea, prin proiect vor fi susținute activități de educație ecologică și de conștientizare a necesității protejării mediului înconjurător.
„Pădurea urbană” este un proiect de stimulare a implicării civice a locuitorilor din municipiul Giurgiu în scopul îmbunătățirii calității vieții în oraș, prin creșterea gradului de conservare a biodiversității urbane.
Proiectul face parte din campania „România plantează pentru mâine”, susținută de OMV Petrom SA prin programul Țara lui Andrei.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRealitatea.net, poziție de TOP în online-ul românesc, în luna martie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere constantă
Articolul următorVIDEO Culisele Statului Paralel, 1 aprilie: Cum a fost distrusă industria autohtonă a zahărului