Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat și-a agresat și amenințat soția, fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 13 februarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din comuna Joița, județul Giurgiu cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

În urma verificărilor s-a constatat că în data de 4 februarie, în timp ce aceștia se aflau la locuința situată în comuna Joița, pe fondul unor discuții contradictorii, soțul acesteia a agresat-o fizic, iar din data de 04 februarie 2020 și până în data de 13 februarie 2020 când bărbatul a părăsit locuința, a agresat-o verbal și a amenințat-o.

Astfel, a fost întocmit Formularul de Evaluare a Riscului conform Legii 217/2003, acesta ieșind pozitiv, fapt pentru care a fost emis Ordinul de Protecție Provizoriu față de bărbatul în cauză pe o perioada de 5 zile, având obligația de a părăsi temporar locuința comună din comuna Joița și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față soția și membrii familiei acesteia, cât și de locuință.

Articolul precedentBărbat cercetat pentru delapidare și uz de fals intelectual
Articolul următorÎn pofida Brexit-ului, românii se înghesuie să muncească în Regatul Unit