În dimineața zilei de 9 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției 19 de Poliței București și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară la sediul unei societăți comerciale din comuna Bolintin Deal și la domiciliile a patru persoane din județul Giurgiu și municipiul București.

În fapt, s-a stabilit faptul că o femeie de 45 de ani din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, ar fi introdus în țară aur, produse textile, încălțăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care le-ar fi comercializat către diverși clienți, cu sprijinul celorlalte trei persoane.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite 2,3 kg metale prețioase ( aur și argint), 385 bunuri susceptibile a fi contrafăcute, precum și alte probe și mijloace materiale de probă care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 245.000 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

        

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPeste 2.500 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore! Situația în fiecare județ
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Roman, politicianul care a reușit să schimbe colțul de stradă la care vindea ziare, în tinerețe, cu fotoliul de parlamentar