Peste 140 de incendii au avut loc, în gospodăriile cetățenilor din județul Giurgiu, de la începutul anului și până în prezent.

În urma acestora, doi bărbați, cu vârste de 55 și 72 de ani, și-au pierdut viața, iar, în unele dintre cazuri,în flăcări au fost surprinse și animale sau păsări.

Evenimentele în care s-au înregistrat victime s-au produs în localitățile Comasa, Cucuruzu, Valter Mărăcineanu, Mârșa și Săbăreni.

Pompierii au constatat faptul că, în cele mai multe cazuri, incendiile izbucnite în gospodăriile cetățenilor au avut ca și cauze probabile: coșul /burlanul de fum defect sau necurățat; scurt circuitul: instalații electrice / prize defecte etc.;  cenușă, jar sau scântei de la sistemele de încălzit; sisteme / mijloacele de încălzire sau de gătit defecte sau nesupravegheate; folosirea focului deschis în locuințe sau în apropierea acestora; fumatul; jocul copiilor cu focul.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Căsătoriile LGBT, cine vrea schimbarea legislației în România și ce face Ministerul de Interne
Articolul următorAccident pe DN 5B, în curbele de la Bălănoaia. Două autotrenuri au intrat în coliziune