Polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu și al reprezentanților O.P.C. Giurgiu au desfășurat în ziua de 27/28 martie a.c., între orele 18.00 – 02.00, o acțiune pe raza întregului județ, în cadrul căreia s-a urmărit respectarea prevederilor actelor normative elaborate pentru starea de alertă, prevenirea faptelor antisociale, contra persoanei și contra patrimoniului cât și creșterea vizibilității forțelor de menținere a ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 344 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 109.035 lei, a fost constatată o infracțiune în flagrant la regimul rutier, au fost reținute 17 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost legitimate 502 persoane, oprite și verificate 185 de autovehicule și verificate 32 de societăți comerciale.

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat într-un restaurant de pe raza municipiului Giurgiu, 7 persoane care participau la o petrecere, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private.

Activitatea privată a fost întreruptă de polițiști, iar persoanele prezente, inclusiv administratorul societății, au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentSimularea evaluării naţionale pentru clasa a VIII-a începe azi, cu proba la Limba şi literatura română
Articolul următorCulisele statului paralel, ora 18 – Când a început și cine se face VINOVAT de jaful BTT