Luna martie se dovedește a fi cu totul atipică. În Giurgiu este valabil un cod galben de ploi abundente. Precipitațiile nu au ocolit, luni noapte, nici Giurgiul. Nu au lipsit fulgerele și tunetele, specifice mai degrabă unei luni autentice de vară. Singura diferență a fost dată de temperaturile atmosferice.

Codul galben de ploi, dar și de ninsori la munte este valabil, în mai multe județe, inclusiv în Giurgiu, până miercuri, 17 martie, ora 20.00.

Meteorologii au anunțat că vor fi precipitații însemnate cantitativ, iar în acest interval se vor acumula cantități de peste 25…30 l/mp și, pe arii restrânse, 40…60 l/mp.

La Giurgiu s-au înregistrat, luni noapte, nu doar precipitații abundente, ci și tunete și fulgere. Același fenomene au fost înregistrate în mai multe zone din județ.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedent„Legile puterii” | Medici PRO și CONTRA vaccinării împotriva COVID-19: Adrian Tatu: Nu mă opun vaccinării, dar nu m-am vaccinat. Cătălin Petrencic: Trebuie să continuăm vaccinarea cu AstraZeneca
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 172. S-a dus vremea șaormei! Pandemia a schimbat preferințele culinare ale românilor