În perioada 07 – 29 ianuarie 2019, Direcția de Impozite și Taxe Locale din Giurgiu va avea un program prelungit, după cum urmează:

1) Pentru sediul central din Șos. Alexandriei:        Luni – Vineri: 8.30 – 17.00

2) Casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului :       Luni – Vineri: 8.00 – 16.30

Măsura vine în primul rând în sprijinul celor care vor să-și achite dările către bugetul local, dar care din cauza programului nu pot face asta până în ora 16.00, direct la casieriile DITL Giurgiu.

”Suplimentarea programului de lucru se face pentru toate serviciile DITL Giurgiu, în aceste 3 săptămâni ale lunii ianuarie, nu numai pentru casierii. Am luat această hotărâre pentru cei care nu-și pot părăsi locul de muncă ca să-și plătească dările către buget și care nu sunt familiarizați cu plățile on-line.” a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.

În această perioadă va fi prelungit și programul celorlalte servicii ale DITL – Impunere Persoane Fizice și Juridice, Executări Silite, Financiar Contabil, etc. astfel că cei care au și alte probleme de rezolvat la impozite și taxe, pot face asta și în această perioadă.

”Dacă tot vorbeam despre plățile on-line, aș mai preciza că prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon, etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la sediul nostru. Este nevoie doar de un cont bancar și de o conexiune la internet a terminalului de pe care accesează platforma.

De asemenea pentru cei care vor să plătească totuși direct la casierii, dar nu doresc să stea la cozi, îi informez că în această perioadă, de regulă după-amiaza vin mai puțini oameni să plătească direct la casierii” a menționat Laurențiu Țintea

Articolul precedentO nouă serie de elevi, în practică la Jandarmeria Giurgiu
Articolul următorLa mulți ani tuturor Ionilor și Ioanelor!