„Cu privire la informațiile vehiculate in spațiul public, care fac referire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals de către polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Giurgiu, facem următoarele precizări:

În decursul anului 2022, conducerea Penitenciarului Giurgiu a sesizat organele de cercetare penală cu privire la posibila săvârșire, de către polițiști de penitenciare, a unor infracțiuni de natura celor menționate mai sus.
 
În toată perioada efectuării cercetărilor, conducerea unității de detenție a pus la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu documentele și informațiile solicitate.
 
Reiterăm faptul că administrația Penitenciarului Giurgiu acționează permanent în sensul asigurării respectării, de către personalul din subordine, a prevederilor legale care reglementează activitatea instituției penitenciare, a statutului și deontologiei profesionale, a codului de conduită etică, combătând încălcarea acestora cu toate mijloacele aflate la dispoziție”, se arată în comunicatul emis în urmă cu puțin timp de Penitenciarul Giurgiu.
 
Vă reamintim că mascații au descins în această dimineață la doi angajați ai Penitenciarului Giurgiu! Lucrătorii penitenciarului sunt bănuiți de săvârşirea infracțiunilor de înşelăciune, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În dosar sunt cercetați mai mulți angajați de la penitenciar, suspectați că ar fi prejudiciat instituția cu aproximativ 970.000 de lei!

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentO femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la parcul Mihai Viteazu. Şoferul a fugit de la locul accidentului
Articolul următorGiurgiu. Control judiciar pentru 60 de zile, faţă de doi bărbaţi pentru de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice