Joi, 19 septembrie a.c., între orele 06.00 – 12.00, Poliția orașului Bolintin Vale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos, reprezentanți ai Gărzii Forestiere și Ocolului Silvic au organizat și desfășurat o razie în baza planurilor de acțiune „Pirații Rutieri” și „Scutul Pădurii”.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 50.515 de lei, au reținut un permis de conducere, au retras 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, au legitimat 183 de persoane, au controlat 168 de autovehicule, au verificat 18 persoane aflate sub măsuri preventive și au controlat 3 societăți comerciale care au ca obiect de activitate depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Totodată, cu ocazia controlului efectuat la una dintre cele 3 societăți comerciale, a fost identificată în stoc o cantitate de 98,24 mc material lemnos de esență tare FAG, constatându-se față de stocul scriptic o diferență de 78,25 mc în minus, motiv pentru care societatea a fost sancționată cu 5.000 lei și confiscați 12.519 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea masei lemnoase găsită lipsă de către reprezentanții Gărzii Forestiere.

 

 

 

Articolul precedent25 de persoane duse la audieri în dosarul permiselor de conducere, de la Giurgiu
Articolul următorȘeful de la Permise Auto și un primar din județul Giurgiu, reținuți pentru luare de mită și complicitate