Duminică, 23 decembrie, între orele 16.00-24.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu.

Activitatea a avut ca scop creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, de încălcare a regimului rutier, silvic și al transportului/comercializării de legume, fructe și alte asemenea produse, inclusiv transportul și valorificare animalelor a cărnii ori a produselor din carne.

Cu această ocazie, au  fost aplicate 16 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.610 de lei,  fiind constatate și 2 infracțiuni, la regimul armelor și munițiilor.

Astfel, cu ocazia activităților specifice desfășurate în sistem integrat, în  localitățile Grădinari și Buturugeni, polițiștii au depistat mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 14 și 36 de ani, având asupra lor 214 articole pirotehnice, după ce în prealabil au  folosit trei dintre aceste materiale pirotehnice.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmite dosare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept

Articolul precedentColiziune pe DN 5, între o dubă și o Dacia Logan. Două persoane sunt rănite
Articolul următorRedacția „Realitatea de Giurgiu” le urează giurgiuvenilor „CRĂCIUN FERICIT!”