În această seară, mai multe persoane din Bolintin Vale s-au adunat pentru a protesta, după ce zilele trecute, un bărbat din localitate a fost ucis.

Oamenii spun că se simt amenințați de clanurile din localitate și cer dreptate pentru un șofer de microbuz, care a fost ucis cu o piatră. Este alertă și printre polițiști și jandarmi,  care au mobilizat numeroase forțe de ordine la fața locului.

„Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orașul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, informează IPJ Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Giurgiu