Poliţiştii au efectuat luni şase percheziţii domiciliare în Ghimpaţi, într-un caz privind două familii din localitate care se ameninţau  reciproc, pe facebook, poliţia autosesizându-se. Șapte persoane au fost reținute în urma acestui incident, anunță IPJ Giurgiu.

Astfel, sâmbătă, 30 noiembrie, mai mulţi tineri din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, se filmau în timp ce se ameninţau reciproc şi puneau filmuleţele pe facebook. Chiar unul dintre tineri, în vârstă de 29 de ani, s-a filmat în timp ce a intrat cu o dubiţă în sensul giratoriu de la Ghimpaţi, un sens giratoriu format din balize de plastic şi l-a distrus.
”Urmare a evenimentului din data de 30 noiembrie a.c., petrecut în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au continuat activitățile de cercetare și investigare și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Astfel, la data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au descins la domiciliile persoanelor implicate în baza mandatelor de percheziție emise de către Judecătoria Giurgiu.
Cu această ocazie au fost identificate mai multe persoane precum și arme albe ( bate, topoare, săbii, cuțite, macete etc) care se aflau asupra lor, în locuințe, dar și în autoturismele pe care le foloseau, arme albe care puteau fi folosite de către aceștia în cazul unui conflict.
În urma activităților, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea cercetărilor, 7 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate cu propuneri procedurale.
Polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au continuat activitățile de cercetare și investigare și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”.
Articolul precedentBlack Friday 2019: sute de români au reclamat la ANPC că au luat țeapă!
Articolul următorUndă verde pentru abrogarea recursului compensatoriu