Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au fost solicitaţi să intervină la un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul crimei, surse din cadrul Poliţiei declarând că sunt căutate probe. În sprijinul acestora au venit mai multe echipaje din mai multe județe, printre care și Giurgiu.

Scafandrii au fost chemaţi sâmbătă dimineaţa, iar sursele citate menţionează că sunt căutate probe în cazul presupuselor crime pe care le-a săvârşit Gheorghe Dincă.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă fată, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, şi care era din judeţul Dolj, pare să fie o altă victimă a principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, care a fost reţinut, sâmbătă, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii în concurs, a infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Articolul precedentTraficul rutier va fi îngreunat marți, în Vama Giurgiu – Ruse. Drumarii încep lucrările la partea carosabilă
Articolul următorTânăr giurgiuvean, depistat la volan sub influența drogurilor