Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Florești Stoenești a fost reținut de către polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit că ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor înțepător, un alt bărbat, din aceeași localitate.

La data de 19 martie a.c., ora 05.40, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Florești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, la un bar din aceeași localitate, ar fi fost tăiat pe mâini, de către un alt bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la un bar din localitatea Florești, pe fondul unui conflict spontan, apelantul ar fi fost tăiat pe mâini, cu un obiect tăietor înțepător, de către un bărbat, de 42 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 21 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 22 martie a.c., să fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.          

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRareș Bogdan, mutare decisivă: scena politică, dinamitată! Se vor cere DEMISII și scoaterea PNL de sub influența “Statului”
Articolul următorAngajații din finanțe, nemulțumiți. Se pregătesc de grevă generală. Care sunt doleanțele