Giurgiuvenii  cu venituri mici își pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Atât pentru ajutorul de la bugetul de stat, valabil pentru încălzirea cu agent termic în sistem centralizat, gaze naturale, lemne/cărbuni/combustibili petrolieri și energie electrică, cât și pentru cel de la bugetul local (doar pentru încălzirea cu agent termic în sistem centralizat), condițiile de acordare, tranșele de venituri și procentele de compensare din valoarea efectivă a facturii au rămas neschimbate față de anul trecut.

Cererile tip se ridică de la asociațiile de proprietari sau de la Direcția de Asistență Socială (DAS), iar după completare se depun la sediul Direcției de Asistență Socială de la Giurgiu Nord sau la Cantina Socială din cartierul Tineretului, însoțite de actele doveditoare privind componența familiei și veniturile realizate.

Pentru a beneficia de acest ajutor pe durata întregului sezon rece, cererile trebuie depuse până la data de 20 noiembrie. Cei care depășesc acest termen vor beneficia de ajutorul de încălzire începând cu luna decembrie sau cu luna în care depun cererea, cu condiția să nu depășească data de 20 a lunii.

De marți, 16 octombrie, și până în prezent au fost depuse 67 de cereri, dintre care 30 pentru energie termică, 20 pentru gaze, 6 pentru lemne și 11 pentru energie electrică.

Articolul precedentAtenție! Cumpărăm murături cu soluţie de dezgheţare a drumurilor
Articolul următorUn bărbat fără permis de conducere a accidentat un copil