Un bărbat de 41 de ani, este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce și-a agresat soția, deși pe numele acestuia era emis ordin de protecție emis de către Tribunalul Giurgiu.

Duminică, 24 februarie, la ora 22.35, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 36 de ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său, deși avea ordin de protecție.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care au constatat că în data de 24 februarie, în jurul orelor 22.30, un bărbat de 41 de ani, aflându-se în locuința din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, a agresat-o pe soția sa, deși avea emis ordin de protecție emis de către Tribunalul Giurgiu, având obligația de a nu se apropia de aceasta la o distanță minimă de 6 metri.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Articolul precedentRazie în Giurgiu. Amenzi aplicate și bunuri confiscate de polițiști
Articolul următorS-a răzbunat pe aparatul de jocuri de noroc, nemulțumit că a pierdut o sumă de bani