Este ultima seară de distracţie, anul acesta, la bâlciul organizat în Oborul municipal, de la capătul şoselei Ghizdarului.

Pentru unii giurgiuveni, bâlciul nu mai este “ca înainte”, cu toate acestea, puţini au fost cei care au ratat prilejul de a trece, fie şi cu privitul, prin comercianţii veniţi să ofere tot felul de mãrfuri, care mai de care mai colorate. De la pantofi, la icoane şi brãţãri, pânã la ruletele norocoase. Iar pãrintii, cel putin, au avut o misiune grea, copiii i-au tras de mânecã, fascinati de tiribombele jucãuşe. Maşinutele tamponante au făcut şi ele cu ochiul juniorilor, spre încântarea comercianţilor, gata sã încaseze ban dupã ban. Toate acestea, prin muzica datã întotdeauna exagerat de tare, de sã se audã până în cartierul Tineretului.

Cei mai bucurosi vânzãtori au fost cei de la standurile cu mâncare. Destul de mulţi giurgiuveni nu au putut rezista tentaţiei de a mânca mititei perpeliţi, fleici rumenite sau kurtos fãcut la faţa locului. Nici vata de zahãr nu a lipsit, care, pentru multi, este simbolul copilãriei, dar şi al bãtrânului bâlci!

Articolul precedentVeşti bune, o nouă zi liberă de la stat. Când ar putea fi
Articolul următorAccident rutier pe DN 5C. Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a fost rănit grav