Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au acționat în acest weekend pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în ultimele 48 de ore, în urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 419 sancțiuni contravenționale, în valoare de 172.570 de lei și au intervenit la 200 de evenimente dintre care 155 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Din totalul amenzilor, 32 de sancțiuni contravenționale au fost pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 și 4 sancțiuni la alte acte normative.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 383 de sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 149 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 230 pentru alte abateri la regimul rutier.

Ca măsura complementară, polițiștii au reținut 66 de permise de conducere dintre care 50 pentru viteză și au retras 2 certificate de înmatriculare auto.

Articolul precedentRomânia, unul dintre cel mai important producător de bere din UE
Articolul următorUn val de praf saharian va lovi România