Polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale și au reținut 64 de permise de conducere, în cadrul acțiunii din week-end, când s-a acționat cu radarele pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În perioada 28-30 iunie a.c., la nivelul județului Giurgiu, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în cadrul căreia au fost folosite echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCam.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 257 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.530 de lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 64 de permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier, iar cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele TruCam, a fost de 175 km/h pe D.N. 5 Giurgiu – București.

Având în vedere că sezonul estival și în special zilele de la finalul săptămânii duc la creșterea constantă a valorilor de trafic, polițiștii giurgiuveni desfășoară periodic acțiuni pentru reducerea riscului rutier și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și vor folosi la capacitate maximă echipamentele de determinare a vitezei atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Articolul precedentAutoturism BMW căutat în Suedia, descoperit la Giurgiu
Articolul următorFocar de pestă porcină africană, confirmat la Valea Dragului