Sute de mii de credincioşi sunt aşteptaţi, duminică, la Giurgiu, pe malul canalului Cama, unde PS Ambrozie, împreună cu un sobor de preoţi, va oficia slujba Aghesmei celei Mari şi va arunca în ape crucea de lemn pentru a fi recuperată de către temerarii care se vor încumeta să sară în apă.

PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, va fi prezent, mai întâi, duminică, de la ora 9.00, la Catedrala ”Adormirea Maicii Domnului”, unde va săvârşi slujba Sfintei Liturghii. Ulterior, începând cu ora 12.00, ierarhul Giurgiului, împreună cu clerul şi credincioşii giurgiuveni, vor porni de la Catedrală, pe strada Mirecea cel Bătrân, către malul Canalului Cama, unde, va avea loc slujba Aghesmei celei Mari, urmată de tradiţionala lansare a crucii.

După recuperarea crucii din apă de către tineri, aceștia vor fi binecuvântați de P.S. Ambrozie și răsplătiți pentru efortul depus de către autoritățile locale.

 

 

 

Articolul precedentPacienții din Giurgiu, navetiști pentru investigații RMN. Unicul aparat, defect de o lună
Articolul următorMii de giurgiuveni din șapte comune, fără medic de familie. Specialiștii pleacă în oraș sau se pensionează