Lucrători din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că raza comunei Bolintin-Deal este o tamponare între două autovehicule, unul dintre conducătorii auto fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în ziua de 24 martie a.c., ora 19.30, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Crucea, județul Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un autovehicul condusă de către un bărbat, de 41 de ani, din comuna Lopătari, județul Buzău, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, care a indicat valorile de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 51 de ani și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt conducător auto.

În cauză s-a întocmit dosar penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCare sunt noile restricții impuse pentru localitățile cu o rată a cazurilor noi de peste 3,5 la 1.000 de locuitori
Articolul următorBilanț Coronavirus 26 martie: 6516 noi cazuri și 116 decese