Un bărbat este cercetat penal pentru nerespectarea ordinului de protecție după ce a pătruns în locuința unei giurgiuvence, deși avea ordin de protecție emis de Judecătoria Giurgiu.

Sâmbătă, 31 august, în jurul orei 18.50, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin SNAU 112 de o femeie din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că nepotul său, un tânăr de 22 ani, nu a respectat ordinul de protecție emis în cursul lunii august.

Din cercetări a reieșit faptul că, deși împotriva tânărului, la data de 14 august 2019, a fost emis ordin de protecție în baza Sentinței Judecătoriei Giurgiu, în care sunt dispuse mai multe măsuri printre care și păstrarea unei distanțe de 100 metri față de locuința femeii, acesta a fost găsit în curtea imobilului.

Întrucât bărbatul în cauză a încălcat măsurile stabilite prin ordinul de protecție și a pătruns în imobilul mătușii sale, deși avea obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de aceasta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”.

Articolul precedentAccident rutier pe DN 5, motociclist rănit grav de un autoturism
Articolul următorScafandrul- erou din Bulgaria, primit cu aplauze în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu